GELEGEN IN HET HART VAN WOERDEN

Een indicatie dat het restaurant een aansprekende rol speelt binnen de Woerdense horecagelegenheden is het aantal vaste gasten dat elke week het restaurant bezoeken erop vertrouwend dat ze wederom niet teleurgesteld zullen worden. Zowel culinair evenals op het gebied van gezelligheid. Om zowel onze vaste gasten alsmede onze nieuwere bezoekers niet te hoeven teleurstellen is het wenselijk om vrijdag, zaterdag en zondag te reserveren om zo gegarandeerd te zijn van een tafel.

AMBIANCE

De inrichting van het restaurant is op deze manier ontworpen dat aan alle verschillende wensen voldaan kan worden. Zowel mensen die op zoek zijn naar privacy alsmede grote groepen die uitgebreid willen dineren in een grote ruimte komen in ons restaurant tot hun recht. Tevens is er aandacht besteed aan onze kleine bezoekers. De aanwezigheid van een speelhoek zal een bezoek aan ons restaurant ook voor hun plezierig maken.

GRIEKSE GASTVRIJHEID

Al onze gasten stellen kwaliteit en verscheidenheid, net als wij, bijzonder op prijs. Hoewel in het verleden de Griekse keuken nauwelijks bekendheid genoot, is deze inmiddels één van de meest geliefde geworden. Veel bezoekers van restaurant Dimitra mogen wij tot vaste gasten rekenen. Zij houden de gastronomie van ons restaurant in ere en wij streven ernaar om elke gast tevreden te stellen. Daarbij komen onze verworven ervaringen onze gasten ten goede.

groepsarrangementen

Op zoek naar een locatie voor een bedrijfsuitje, familiebijeenkomst of andere gelegenheid? Achterin ons restaurant vindt u een gezellige ruimte voor groepen tot 50 personen. Wij verzorgen allerlei soorten gelegenheden die geheel naar wens samengesteld kunnen worden. Iedere groepsreservering komt tot stand middels persoonlijk contact, bel voor meer informatie 0348 – 433 529, mail naar info@dimitra.nl of kom even langs voor een vrijblijvend gesprek.

DINERBON

Bent u al een keer bij ons geweest en wilt u familie en/of vrienden ook kennis laten maken met DIMITRA of wilt u diegene(n) blij verrassen met een keer iets anders? Voor zulke gevallen hebben wij de DIMITRA dinercheque. Deze dinercheques zijn niet voorgedrukt, wat wil zeggen dat u zelf bepaalt voor welke bedrag u een dinercheque cadeau wilt geven…..wel even zo makkelijk!